Avaa e-laskuliittymiä kätevämmin

Nyt voit Internetkonttorin asiakkaana avata uusia e-laskuliittymiä entistä kätevämmin. Kun sovit jonkin yrityksen kanssa uudesta, toistuvasti laskutettavasta palvelusta tai tuotteesta, voit jo tällöin pyytää laskutuksen e-laskuina. Kerrot yritykselle, mitä pankkia sinä käytät, minkä jälkeen yritys voi lähettää e-laskuehdotuksen Internetkonttoriisi hyväksyttäväksesi.

Kaikki tiedot esitäytettyinä
Jos sinulla on sopimus e-laskujen vastaanottamisesta digitaalisten palvelujen kautta, kaikki tarvittavat tiedot ovat esitäytettyinä e-laskuehdotuksessa. Sinun tarvitsee vain tarkistaa ja hyväksyä ehdotus. Voit luonnollisesti muuttaa veloitustiliä ja valita maksutavan (manuaalinen hyväksyminen tai automaattinen hyväksyminen tiettyyn rahamäärään asti) ennen kuin hyväksyt yrityksen e-laskuttajaksesi. Saapuneet e-laskuehdotuksesi näkyvät valikossa E-laskuttajat.

Eikö sinulla ole vielä e-laskusopimusta?
Mikäli et vielä ole sopinut e-laskujen vastaanottamisesta digitaalisten palvelujen kautta, niin sinun täytyy ensin avata e-laskusopimus. Sen jälkeen voit kätevästi hyväksyä e-laskuehdotuksia.

Milloin yritys voi lähettää e-laskuehdotuksia?
Yritykset voivat lähettää e-laskuehdotuksia uusmyynnin yhteydessä tai muutostilanteissa. Uusmyynnin kyseessä ollen sovit asiakkaana ensiksi yrityksen kanssa, että se voi lähettää e-laskuehdotuksen Internetkonttoriisi. E-laskuehdotuksia voidaan lähettää vain yksityishenkilöille.

Mitkä yritykset voivat lähettää e-laskuehdotuksia?
E-laskuehdotus on uusi palvelu. Sen vuoksi kaikilla e-laskutusta käyttävillä yrityksillä ei välttämättä vielä ole mahdollisuutta lähettää e-laskuehdotuksia verkkopankkia käyttäville asiakkailleen.