Sijoita tulevaisuuteen. Merkitse Ålandsbanken Emerging Markets rahasto-osuuksia.

Maailmantalouden elpymisen vetureina toimivat kehittyvät markkinat. Näiden maiden taloudet ovat paremmassa kunnossa kuin monen länsimaan ja valtioiden, yritysten sekä yksityishenkilöiden velkaantumisaste on alhaisempi. Vahva kotimainen kulutus, maiden välinen kauppa ja valtioiden tukemat elvytyspaketit ovat auttaneet kehittyviä markkinoita selviytymään talouskriisistä.

Miksi sijoittaa Ålandsbanken Emerging Markets -rahastoon juuri nyt?

  • Rahasto sijoittaa maailmanlaajuisesti niille kehittyville markkinoille, joiden odotetaan tuottavan parhaiten jokaisessa markkinatilanteessa.
  • Voimakas talouskasvu suosii sijoituksia kehittyville markkinoille.
  • Kehittyvät markkinat johtavat maailmantalouden pois taantumasta.
  • Kehittyvien markkinoiden talouskehitystä tukevat rakennemuutokset ja kasvava kotimainen kulutus.
  • Kehittyvien markkinoiden osakemarkkinat ovat tehottomampia kuin kehittyneiden markkinoiden osakemarkkinat - monet osakkeet ovat ainoastaan harvan analyytikon analysoimia, mikä antaa mahdollisuuksia salkunhoitajille, jotka itse tuntevat yritykset hyvin.
  • Kehittyvien markkinoiden yritykset ovat yleisesti ottaen hyvässä kunnossa.
  • Rahasto on kustannustehokas ja verotuksellisesti edullinen ratkaisu - oiva vaihtoehto sijoittajalle, joka haluaa aktiivisesti hallinnoidun, kehittyville markkinoille sijoittavan rahastosalkun.

Miten aloitan säästämisen Emerging Markets -rahastoon?
Voit tehdä kertasijoituksen tai aloittaa säännöllisen rahastosäästämisen suoraan Internetkonttorissa. Tee näin:
1. Kirjaudu sisään Internetkonttoriin.
2. Valitse kohta Sijoitukset ja sen jälkeen Rahastot - kaupankäynti. Jos haluat aloittaa säännöllisen rahastosäästämisen, valitse Rahastosäästä. Minimimerkintä sekä kertasijoituksessa että säännöllisessä rahastosäästämisessä on 50 euroa. Kun olet aloittanut säännöllisen rahastosäästämisen, seuraava merkintämaksu näkyy erääntyvien maksujesi joukossa.

Lue lisää Emerging Markets -rahastosta»