Tilaa katsauksiamme ja uutiskirjeitämme

Ålandsbankenin asiakkaana voit tilata useita erilaisia sähköisiä uutiskirjeitä ja katsauksia, kuten kuukausitiedotteita, markkinakatsauksia, VeroVinkin ja Premium uutiskirjeen.

Neljä kertaa vuodessa julkaistava markkinakatsaus sisältää Ålandsbankenin näkemyksen osake-, valuutta- ja korkomarkkinoiden kehityksestä.

Rahastojen kuukausitiedotteet sisältävät tuoreimmat tiedot rahastojen kehityksestä muun muassa kunkin rahaston salkunhoitajan laatiman koosteen markkinatilanteesta ja tietoja rahaston omistamista arvopapereista ja arvonkehityksestä sekä tunnuslukuja.

Uutiskirje VeroVinkki tuotetaan kerran kuukaudessa ja se sisältää ajankohtaisia veroasioita ja tietoja muutoksista verolainsäädännössä. VeroVinkissä vastataan myös lukijoiden meille lähettämiin kysymyksiin.

Premium-asiakkaana voit tilata Premium uutiskirjeen maksutta. Premium uutiskirjeestä saat ajankohtaisimmat Premium Banking -uutiset sekä kutsuja asiakastilaisuuksiin ja -tapahtumiin. Premium uutiskirje ilmestyy enintään 12 kertaa vuodessa.

Lue lisää uutiskirjeistä ja aloita tilauksesi näin:
1. Kirjaudu Internetkonttoriin
2. Valitse Pankkini navigointivalikosta
3. Valitse Uutistilaukset