Tarkista korttirajasi

Joulu lähestyy ja joulumyynti on käynnistynyt - sen vuoksi haluamme muistuttaa sinua tarkistamaan korttisi turvarajat ja käyttöaluerajoitukset. Niitä muuttamalla minimoit vahinkoa, jos korttisi tai korttitietosi joutuisivat vääriin käsiin. Voit tehdä muutokset helposti sekä Internetkonttorin että Mobiilipankin kautta, niin usein kuin haluat ja missä ikinä oletkin. Muutokset vahvistat Ålandsbanken e-ID:llä tai tunnuslukutaulukolla. Ålandsbanken e-ID:n käyttäjänä voit vahvistaa muutokset myös sormenjäljelläsi tai Face ID:llä, kätevästi ja nopeasti!

Pidäthän mielessäsi:
- Aseta ostoille, nostoille ja nettiostoksille matalat vuorokausikohtaiset turvarajat ja nosta niitä ainoastaan tilapäisesti ennen suurempia ostoja.
- Jos olet kotona - valitse korttisi sallituksi käyttöalueeksi Suomi.
- Jos lähdet matkalle - muuta aluetta matkakohteesi mukaan ja palattuasi kotiin muuta alueeksi jälleen Suomi.
- Huomioi, että käyttöaluerajoitus koskee ainoastaan ostoksia kivijalkakaupoissa - internetostoja rajoitat nettiostojen vuorokausikohtaisten turvarajojen avulla.

Muistathan, että Mobiilipankissa muutat yhdistelmäkorttisi (debit-/luottokortti) turvarajoja erikseen kortin debit- ja luotto-ominaisuudelle.